تپسی ۲۴ خرداد عرضه اولیه میشود
معاون نظارت بازار شرکت فرابورس با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که ۵ درصد از سهام شرکت پیشگامان فنآوری و دانش آرامیس با نماد تپسی به روش گشایش در نماد معاملاتی تپسی۱، ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ عرضه اولیه میشود.
به گزارش توان تحلیل، براساس اعلام شرکت فرابورس ایران، سروش خواجهحقوردی، معاون نظارت بازار شرکت فرابورس با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که ۵ درصد از سهام شرکت پیشگامان فنآوری و دانش آرامیس با نماد تپسی به روش گشایش در نماد معاملاتی تپسی۱، ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ عرضه اولیه میشود.
طی این عرضه اولیه، تعداد ۵۸ میلیون ۵۲۶ هزار و ۴۴۰ سهم شرکت مذکور عرضه اولیه میشود. تعداد کل سهام شرکت یک میلیارد و ۱۷۰ میلیون و ۵۲۸ هزار و ۸۰۰ است و مشاور عرضه، شرکت کارگزاری بانک تجارت، متعهد خرید و بازارگردان، شرکت تامین سرمایه کاردان اعلام شده است. حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر کد معاملاتی، یک میلیون و ۴۰۰ هزار سهم است.
معاملات ثانویه تپسی مختص سرمایهگذاران حرفهای است
گفتنی است که پس از مرحله اول عرضه اولیه به روش گشایش، در مرحله دوم نماد تپسی به منظور طی مراحل افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم و صرف سهام متوقف خواهد شد. بنابراین، متقاضیان باید آثار ناشی از افزایش سرمایه در میزان مالکیت پس از افزایش سرمایه و نیز توقف نماد برای این موضوع را مدنظر قرار دهند.
معاملات ثانویه تپسی مادامی که شرکت در شمول شرکتهای موضوع ضوابط و شرایط اختصاصی پذیرش سهام شرکتهای نوپا و فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال باشد صرفاً توسط سرمایهگذاران حرفهای موضوع تبصره یک ماده ۸ مکرر دستورالعمل پذیرهنویسی و عرضه اولیه قابل انجام است.
ارسال سفارش تنها از طریق ایستگاه های معاملاتی (نامک) امکان پذیر خواهد بود. همچنین ۵۰ درصد از سهام خریداری شده در روز عرضه اولیه توسط سرمایه گذاران واجد شرایط تا ۹۰ روز پس از تاریخ عرضه اولیه امکان عرضه نخواهد داشت.
ارزش سهام تپسی
ارزش سهام تپسی بر اساس جمعبندی کاردان و کارشناس رسمی دادگستری با رویکرد مبتنی بر ارزش خالص داراییها به مارکت ۱۶ هزار و ۴۲۷ میلیارد ریال و ارزش هر سهم به هزار و ۴۰۳ تومان رسید.
همچنین، شرکت پیشگامان فناوری و دانش آرامیس چهار دوره افزایش سرمایه داشته است که آخرین مورد مربوط به دی ماه ۱۳۹۸ است که طی این افزایش سرمایه، سرمایه شرکت به ۱۱۷۰ میلیارد ریال رسید. طبق پیشبینیها، حاشیه سود خالص در سال ۱۴۰۱ روی ۳ درصد میرود. در سال ۱۴۰۲ با بهرهگیری از منابع و زیرساختها به ۹ درصد خواهد رسید و در نهایت سال ۱۴۰۴ به سربهسری عملیاتی خواهد رسید که حاشیه سود ۱۵ درصد خواهد شد.