حیدری: سود سهام عدالت دو یا سه بار در سال توزیع میشود
سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت اعلام کرد که تلاش داریم بازه زمانی توزیع سود سهام عدالت را دو یا سه بار در سال کنیم.
به گزارش توان تحلیل، به نقل از خبرگزاری تسنیم، اکبر حیدری، سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت با بیان اینکه در حین تخصیص سهام شرکت سرمایهپذیر به سبد سهام عدالت در سال ۱۳۸۵ تلاش شد ارزندهترین سهامها به سبد مردم تخصیص داده شود، گفت: سودآوری یکی از مهمترین دلایل ارزنده بودن این سهامها است و در این مدت نیز ثابت شده است در تخصیص سود و هم در پایداری ارزش، شرکتهای حاضر در سبد سهام عدالت پیشرو بودند.
حیدری با بیان اینکه سال گذشته نزدیک دو هزار میلیارد تومان سود سهام عدالت فقط شرکتهای بورسی بود، اظهار کرد: امسال با توجه به مجامعی که در حال برگزاری است، برآوردها نشان میدهد سودآوری شرکتهای سبد سهام عدالت افزایش قابل توجهای پیدا کرده است.
وی با اشاره به اینکه در راستای اجرای ابلاغیه مقام معظم رهبری و تشویق مردم به ماندگاری در سهام عدالت گام بر میداریم، خاطرنشان کرد: در این راستا سیاست دولت شناسایی حداکثر سود و تخصیص آن است تا مردم را به ماندگاری و استفاده از عواید این دارایی در بلندمدت کنیم.
زمان اجرایی شدن افزایش سهام عدالت | بازه زمانی توزیع سهام عدالت بیشتر میشود
حیدری درباره زمان اجرایی شدن دو برابر شدن سود سهام عدالت نیز گفت: جریان برگزاری مجامع شرکتهای بورسی، بسته به پایان سال مالی تا اواسط سال طول میکشد. در این راستا شاهد هستیم سود سهام عدالت در سالهای اخیر در اسفندماه توزیع میشود اما تلاش داریم بازه زمانی توزیع سود را در سال دو یا سه بار کنیم تا حجم مراجعات مردم کاهش پیدا کند و هم اگر مردم نیازهای اضطراری مالی دارند از آن استفاده کنند.
حیدری در خصوص آزادسازی سودها تصریح کرد: یکی از معضلاتی که در سالهای قبل با آن مواجه بودیم کمکاری دولتها در امر فرهنگسازی در بین سهامداران به ویژه سهاداران عدالت بود. آزادسازی سهام عدالت بعد از ابلاغیه سال ۱۳۹۹ رهبر معظم انقلاب محقق و انجام شده است اما آنچه بعضاً به عنوان آزادسازی برداشت میشود، در حقیقت معاملاتی شدن سهام عدالت است که این امر نه در سیاستهای کلان برنامهریزان و نه در بین کارشناسان بازار سرمایه به ویژه در شرایط ریزشی بازار توصیه نمیشود.
آییننامه آزادسازی سهام عدالت در دست اصلاح است
سخنگوی کانون شرکتهای سرمایهگذاری سهام عدالت تشریح کرد: سیاست و تلاش دولت این است که مردم را به ماندگاری و حفظ سهام تشویق کند اما درعین حال این حق برای کسانی که در اضطرار هستند وجود دارد که بتوانند سهام خود را نقد کنند و باید در این مورد جمعبندی صورت بگیرد. آییننامه آزادسازی سهام عدالت به دلیل اشکالاتی که در مغایرت با قانون اصل ۴۴ و تجارت داشت در شورای عالی بورس در دست اصلاح است و بعد از اصلاح، ابزارهایی برای تأمین نقدینگی از سهام عدالت پیشبینی خواهد شد.