اخبار

مجموع بدهی جهانی افزایش یافت

موسسه مالی بین‌الملل هشدار داد که مجموع بدهی جهانی نسبت به دوران پیش از کرونا ۴۵ تریلیون دلار افزایش یافته است.

به گزارش توان تحلیل، به نقل از راشاتودی، موسسه مالی بین‌الملل (International financial institutions) هشدار داد که فقط در سه ماهه نخست ۲۰۲۳، ۸.۳ تریلیون دلار به مجموع بدهی جهانی اضافه شده و به خاطر اجرای سیاست‌های انقباضی پولی از سوی بانک‌های مرکزی کشورهای جهان، مجموع این بدهی‌ها به ۳۰۵ تریلیون دلار رسیده است.

افزایش بدهی جهانی همراه با نرخ بهره، هزینه خدمات مالی را افزایش می‌دهد

موسسه گلوبال دِت مانیتور (Global Debt Monitor) گزارش داده که میزان بدهی جهانی طی ۱۲ ماهه منتهی به سه ماهه نخست سال ۲۰۲۳ به شدت افزایش یافته و هشدار داده که افزایش سطح بدهی جهانی در کنار بالا رفتن نرخ بهره باعث افزایش هزینه خدمات مالی شده است.

موسسه مالی بین‌الملل نیز می‌گوید: اوضاع مالی جهان در سخت‌ترین شرایط خود طی ۱۵ سال گذشته قرار داشته و هرگونه بحران در حوزه تسهیلات و اعتبارات باعث بالا رفتن میزان نکول و بیشتر شدن تعداد شرکت‌های در معرض ورشکستگی می‌شود.

این موسسه می‌گوید: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که ۱۴ درصد شرکت‌ها در آمریکا در معرض ورشکستگی قرار دارند.

این گزارش می‌افزاید: پیر شدن جمعیت و بالا رفتن هزینه‌های درمانی باعث بالا رفتن هزینه‌های دولتی شده و بالا گرفتن تنش‌های ژئوپلتیک هم به افزایش بودجه دفاعی کشورها در میان مدت منجر می‌شود. اگر چنین شرایطی ادامه پیدا کند، بازار بدهی جهانی را به خصوص در صورتی که نرخ بهره هم بالا بماند، تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.

میزان بدهی کشورهای نوظهور چقدر است؟

موسسه مالی بین‌الملل می‌گوید: پیش‌بینی می‌شود که میزان بدهی کشورهای نوظهور در جهان از ۷۵ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۹ به ۱۰۰ تریلیون دلار افزایش یابد که ۲.۵ برابر کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها محسوب می‌شود.

چین، بیشترین افزایش بدهی در جهان را داشت

چین، مکزیک، برزیل، هند و ترکیه بیشترین افزایش بدهی در جهان را داشته‌اند و در سه ماهه گذشته هم ژاپن، آمریکا، فرانسه و انگلیس بیشترین سهم از افزایش بدهی جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

منبع
Russia Today

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا