اخبار

کمیته عالی فناوری اطلاعات بازار سرمایه تشکیل شد

مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار از تشکیل کمیته عالی فناوری اطلاعات بازار سرمایه به منظور پیشبرد پروژه‌های کلیدی حوزه فناوری اطلاعات خبر داد.

به گزارش توان تحلیل، به نقل از پایگاه خبری سنا، حمید حسن‌آبادی، مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن اشاره به تشکیل کمیته عالی فناوری اطلاعات بازار سرمایه، گفت: نفوذ و گسترش قلمرو فناوری اطلاعات در بازار سرمایه بر کسی پوشیده نیست؛ زیرا سال‌هاست در این بازار مسیر ارائه خدمات بر بستر دیجیتال بوده و این روند بیش از پیش در حال توسعه است.

حسن‌آبادی اظهار کرد: امروز در جایی ایستاده‌ایم که عمده خدماتی که به ذینفعان بازار سرمایه ارائه می‌شود، از سهامداران گرفته تا ناشران و نهادهای مالی تحت نظارت و سایر دستگاه‌های مرتبط، همگی به نحوی با حوزه فناوری اطلاعات عجین شده‌ است.

ضرورت تشکیل کمیته عالی فناوری اطلاعات بازار سرمایه

وی با اشاره به اهمیت جایگاه فناوری در تمامی فرآیندهای پیش از معاملات، معاملات و پس از معاملات و توجه ویژه مدیران ارشد بازار به این حوزه، خاطرنشان کرد: ضرورت تشکیل کمیته عالی فناوری اطلاعات در بالاترین جایگاه اجرایی و با هدف تبیین سیاست‌ها، تصمیم‌گیری‌های کلان و راهبری پروژه‌های کلیدی مرتبط با فناوری اطلاعات بازار سرمایه از قبل نیز وجود داشته و به تازگی محقق شد.

ارکان تشکیل‌دهنده کمیته عالی فناوری اطلاعات

این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به جایگاه و لازم‌الاجرا بودن تصمیمات کمیته عالی فناوری اطلاعات بازار سرمایه، این کمیته متشکل از رئیس سازمان به عنوان رئیس کمیته، دو نفر از اعضای هیئت مدیره سازمان، مدیر فناوری اطلاعات سازمان به عنوان دبیر کمیته، رئیس مرکز نظارت بر امنیت اطلاعات بازار سرمایه (مکنا) و مدیرعامل شرکت مدیریت فناوری بورس تهران است و بر حسب مورد از مدیران عامل شرکت‌های ارکان و تابعه و خبرگان حوزه فناوری بازار سرمایه، در جلسات دعوت به عمل می‌آید.

ماموریت اصلی کمیته فناوری اطلاعات

وی ماموریت‌های اصلی این کمیته را سیاست‌گذاری و اتخاذ تصمیمات راهبردی در خصوص پیشبرد پروژه‌های ملی حوزه فناوری اطلاعات در بازار سهام عنوان کرد و گفت: تاکنون پنج جلسه کمیته مذکور تشکیل شده است و طی آن آخرین وضعیت موضوعات مهمی از قبیل پروژه سامانه بومی معاملات، پروژه سامانه بومی پس از معاملات، پروژه سامان (سامانه متمرکز اقدامات نظارتی) سازمان، موضوع توزیع سود سهامداران از طریق سامانه سجام مورد بحث قرار گرفته و اقدامات آتی آن‌ها تعیین تکلیف شده است.

حسن‌آبادی بیان کرد: تامین نیروی انسانی متخصص و آشنا به حوزه بازار سرمایه و هزینه‌های بالای حوزه زیرساخت فناوری اطلاعات از جمله چالش‌های اساسی نهادهای مالی در حوزه فناوری است.

مدیر فناوری اطلاعات سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان خاطرنشان کرد: از تمامی مدیران ارشد و اعضای هیئت مدیره نهادهای مالی تحت نظارت و شرکت‌های ارکان بازار سرمایه درخواست می‌شود تا توجه خاص و مؤکدی بر حوزه فناوری اطلاعات داشته و از سرمایه‌گذاری مناسب و به‌ هنگام در این حوزه غافل نشوند.

منبع
سنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا