تقاضای جهانی نفت خام تا پایان سال ۲۰۲۲ میلادی به ۱۰۰ میلیون بشکه در روز میرسد
بنا بر پیشبینی آژانس بینالمللی انرژی، تقاضای جهانی نفت خام تا پایان ۲۰۲۲ از سطح قبل از کرونا پیشی گرفته و به ۱۰۰.۶ میلیون بشکه در روز میرسد.
به گزارش اخبار بورس، به نقل از خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین گزارش آژانس بینالمللی انرژی از بازار نفت، تقاضای جهانی نفت خام تا پایان سال آینده میلادی به ۱۰۰.۶ میلیون بشکه در روز میرسد. این میزان از تقاضا جهانی از عدد پیش از کرونا نیز فراتر خواهد رفت. اگر تغییر بیشتری در سیاستها اتفاق نیفتد، میزان تقاضای جهانی نفت خام به عدد مذکور میرسد.
پیشبینی آژانس بینالمللی انرژی از تقاضای جهانی نفت در سال ۲۰۲۱، حاکی از رشد ۵.۴ میلیون بشکه در روز است. همچنین تقاضا جهانی نفت در سال آینده میلادی تنها ۳.۱ میلیون بشکه در روز رشد خواهد داشت.
با توجه به گزارش این آژانس، تولید نفت تولیدکنندگان غیر اوپک، ۱.۶ میلیون بشکه در روز در سال ۲۰۲۲ افزایش مییابد که جایگاه اول به آمریکا تعلق خواهد داشت. انتظار میرود تولید نفت آمریکا ۹۰۰ هزار بشکه در روز در سال آینده میلادی رشد کند. همچنین در این گزارش آمده است که افزایش تولید ۱.۴ میلیون بشکهای ائتلاف اوپک پلاس رشد تقاضا را جبران میکند.
مدت زمانی که آژانس بینالمللی انرژی در اوایل سال ۲۰۲۱ برای بازگشت تقاضای نفت به سطح قبل از بحران کرونا پیشبینی کرده بود، طولانیتر بود. اما بنا به گفته فاتح بیرول، دبیر کل این آژانس در ماه ژوئن، سرعت رشد تقاضا بالاتر از پیشبینیهای قبلی است. بدین ترتیب اگر اوپک پلاس سیاست خود را تغییر ندهد و تولید خود را که بیش از دو میلیون بشکه در روز اعلام کرده بود، افزایش ندهد، قیمت نفت نیز با افزایش همراه خواهد بود. همچنین آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرد که پیشبینی ارائه شده، اهداف آن برای رسیدن به تولید صفر کربن تا ۲۰۵۰ را با چالش مواجه میکند.